back to top

CS2 dobio ažuriranje koje su mnogobrojni igrači jedva dočekali

OBJAVLJENO

Valve je u tjednima oko Majora u Kopenhagenu usporio s ažuriranjima za njihov najpoznatiji naslov. Counter Strike 2 tako je ostavljen ja cjedilu, a igrači su polako odlazili jer se dosta toga nije mijenjalo.

Novo veliko ažuriranje je stiglo i donosi promjene koje su mnogi igrači htjeli. Štoviše ovo ažuriranje se nije trebalo dogoditi već je to trebalo biti implementirano u igru od samoga početka, ako pitate igrače. Mogućnost korištenja oružja u lijevoj ruci je vraćeno. Mehanika koja je postojala u svim ranijim Counter Strike igrama. Ovoga puta je izmijenjena te vaš model u igri zapravo prebacuje pušku to je to u CS:GO bila samo stvar HUD-a.

Poboljšanja su stigla i na određene mape kako bi se popravio balns i omogućio što uzbudljivije mečeve za publiku. Velika izmjena je i to što je Overpass napustio Pro Map Poll, a zamjenio ga je legendardni Dust 2. Osim što je po mnogima bolja mapa, balansiranija, daleko je poznatija odlaskom CS2 Majora u Aziju Valve svakako želi privući nove igrače.

Problem varalica, čitera, hakera ili kako da ih ne zove bez da korimo neke grublje riječi bi uskoro trebao biti riješen. Ponovno se vrat Overwatch. Mogućnost igrača koji zadovoljavaju kriterij Valvea da prosuđuju po snimici ima li neki prijavljeni igrač nedozvoljena sredstva ili ne.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D