back to top

Counter-Strike 2 službeno predstavljen

OBJAVLJENO

Nakon godina čekanja i posljednjih nekoliko tjedana intezivnog pričanja zahvaljujući leakerima Valve je konačno predstavio Counter-Strike 2.

Valve je nakon godina spavanja odlučio poslušati bazu igra, kako amatera tako i profesionalaca te napravio update koji popravlja ono što nevalja.

Novi sustav smoke granata biti će implementiran kroz novi Source 2 engine. U kratkom videu Valve prikazuje kako on funkcionira, a isto tako možete vidjeti i novu grafiku koja vas očekuje kada ovog ljeta zaigrate Counter-Strike 2.

Kako grafika napreduje tako su neke mape morale biti u potpunosti prerađene. To je Valve odlučio raditi s onim najstarijim mapama koje su trenutno u igri. Najpopularnije mape koje su osvježavane samo su mrvicu poboljšane grafički. Taktički ne promijenjene jer profesionalni Counter-Strike najpopularniji je esport na planeti.

Kada smo rekli da su sve savjete poslušali onda zaista mislimo sve. Tickrate postaje povijest. Nema više priče o 64 ticka ili 128 ticka. Valorant se s time može prestati hvalisati. Valve uvodi subtick tehnologiju koja bi trebala dati gotovo nikakav odziv na unošenje naredbi te dati apsolutnu fluidnost prilikom igranja.

Za skinove i sve vrijednosti ne brinite jer one neće biti izbrisane s novom verzijom igre. Već će samo izgledati još bolje. Pa će tako skupocjeni skinovi izgledati još bolje.

Dio igrača izabran je već sada za testiranje igre, dok će drugi dio pričekati do ljeta kada Counter-Strike 2 postaje dostupan svima.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D