Counter-Strike 2 dobio Wingman i dvije nove mape koje izgledaju sjano

OBJAVLJENO

Valve naporno radi tome da Counter-Strike 2 ispuni očekivanja zajednice te da se ne bi ponovio rascjep zajednice na dvije igre. Scenarij prelaska na CS: Source nije bio idelan te je velik broj igrača “zaglavio” na popularnoj 1.6-ci.

Counter-Strike 2 redovno dobija updateove za svoju betu, a i broj pozivnica za betu se redovito povećava. Bugfixovi su glavno na čemu se radi kako bi igra bila spremna za esport odma po izlasku. Counter-Strike trenutno je najveći esport i Valve si ne može priuštiti da zbog izlaska novog naslova to pati.

Novi update donosi Overpass i Vertigo koje su ljepše i modernije spram njihovih CS:GO verzija. Riječ je o overhauld mapama odnosno mape koje su portane na novi Source 2 engine te dodatno uređene. Najviše se tu istaknuo Overpass koji je dostupan čak i u Wingman modu koji je novitet u test verziji CS2. Fizika vode apsolutno je očarala CS zajednicu.

ohnePixel reagira na fiziku vode na de_overpass

Bugfixovi koji su stigli u ovoj verziji igre odnose se na dosta na skinove. Stickeri su popravljeni, rukavice kao i StatTrack dodatak na skinova. Kad smo već kod skinova špekulira se da dolaze i skinovi za granate i Zeus zbog nedavno uvedene inspect opcije za te objekte. Svakako lijep dodatak, ali i novi izvor prihoda za Svevišnjeg Gabena.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D