back to top

Counter-Strike 2 dobio Wingman i dvije nove mape koje izgledaju sjano

OBJAVLJENO

Valve naporno radi tome da Counter-Strike 2 ispuni očekivanja zajednice te da se ne bi ponovio rascjep zajednice na dvije igre. Scenarij prelaska na CS: Source nije bio idelan te je velik broj igrača “zaglavio” na popularnoj 1.6-ci.

Counter-Strike 2 redovno dobija updateove za svoju betu, a i broj pozivnica za betu se redovito povećava. Bugfixovi su glavno na čemu se radi kako bi igra bila spremna za esport odma po izlasku. Counter-Strike trenutno je najveći esport i Valve si ne može priuštiti da zbog izlaska novog naslova to pati.

Novi update donosi Overpass i Vertigo koje su ljepše i modernije spram njihovih CS:GO verzija. Riječ je o overhauld mapama odnosno mape koje su portane na novi Source 2 engine te dodatno uređene. Najviše se tu istaknuo Overpass koji je dostupan čak i u Wingman modu koji je novitet u test verziji CS2. Fizika vode apsolutno je očarala CS zajednicu.

ohnePixel reagira na fiziku vode na de_overpass

Bugfixovi koji su stigli u ovoj verziji igre odnose se na dosta na skinove. Stickeri su popravljeni, rukavice kao i StatTrack dodatak na skinova. Kad smo već kod skinova špekulira se da dolaze i skinovi za granate i Zeus zbog nedavno uvedene inspect opcije za te objekte. Svakako lijep dodatak, ali i novi izvor prihoda za Svevišnjeg Gabena.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D