back to top

Cities:Skylines 2 neće biti dobro optimiziran i tražit će malo jače specifikacije

OBJAVLJENO

Cities:Skylines 2 uz još mnoge druge dobre igre izlazi ovog mjeseca. Prvi dio ove igrice su svi zavoljeli i svi su jedva čekali novu igru, koju neće baš moći svi pokrenuti…

Prva igrica je bila “hit” i mnogo ljudi su je zavoljeli i zaigrali, igrica je imala nove updateove koji su stalno nešto dovavali igrici. Uz to bilo je moguće i koristiti razne modove i mape. Developeri su rekli da će nova igra biti još bolja kako po gameplayu tako i u mnogim drugim kategorijama.

Cities: Skylines 2

Međutim developeri je nisu najbolje optimizirali te su odlučili odma biti iskreni i to reći svojim fanovima:

“Cities: Skylines 2 je igra sljedeće generacije i logično je da ima određene hardverske zahtjeve. Iako je naš tim neumorno radio na dostavljanju najboljeg mogućeg iskustva, nismo postigli izvedbu na kakvu smo ciljali. Igru gledamo kao dugoročni projekt i mislimo kako je najbolje da ju lansiramo sada. Ponosni smo na unikatni gameplay i novosti u Cities: Skylines 2; stvarno smatramo da će to biti odlično iskustvo u kojemu ćete uživati. U nadolazećim ćemo mjesecima nastaviti poboljšavati igru, ali smo isto tako htjeli kontrolirati očekivanja po pitanju performansi po izlasku.”

24.10. je službeni datum kada će igrica biti dostupna na Steamu i Game Passu, a verzija za konzole je odgođena.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D