back to top

Cities: Skylines 2 neće tako skoro doći na konzole

OBJAVLJENO

Na svojem službenom X profilu, developeri Cities: Skylines 2 objavili su kako igra neće doći na konzole u listopadu ove godine. Naime, prije nekoliko mjeseci, developeri su najavili dolazak svog naslova na konzole i to u listopadu ove godine, no sada su taj dolazak morali otkazati. Programeri objašnjavaju kako nisu uspjeli ispuniti svoje ciljeve stabilnosti i performansi koje su postavili. Dodali su da još uvijek postoje neki neriješeni problemi koji utječu na igru, te na načine koji štete iskustvu igrača.

Developeri nisu objavili potencijalni datum izlaska ili okviran period u kojem možemo očekivati ovo “ažuriranje”. Za to vrijeme, developeri su poručili kako obožavatelji ovog naslova uskoro mogu očekivati još jedno ažuriranje. Za kraj su rekli kako namjeravaju dobiti novog “Releasea Candidatea” u kolovozu, te kako će Cities: Skylines 2 za konzole tada proći kroz temeljitu reviziju. Nakon toga, igrači će dobiti novi datum izlaska ili će developeri ponovno odgoditi ovu verziju.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.