back to top

Cillian Murphy bi trebao glumiti negativca u nadolazećoj Far Cry igri

OBJAVLJENO

Nedavno smo pisali o tome kako je Ubisoft malo zapostavio Far Cry serijal, te da očekujemo barem teaser u skorijem vremenu. To bi se moglo dogoditi na nadolazećem Ubisoft Forwardu, gdje je garantirano da ćemo dobiti najave za Assassin’s Creed Codename Red i Star Wars Outlaws. Treba napomenuti kako ovu glasinu trebate uzeti s velikom dozom rezerve, jer i dalje ništa nije potvrđeno. No, eto počele su kružiti glasine internetom kako će Oscarom nagrađeni glumac Cillian Murphy glumiti negativca u Far Cry 7.

Ovo ne bi bilo neuobičajeno jer smo u Far Cry serijalu mogli vidjeti Giancarlo Esposita u ulozi diktatora Antona Castilla. Još jedan primjer je Ubisoftov Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, gdje je negativca glumio Jon Bernthal. Ime poput Cilliana Murphyja bi izgledalo lijepo među tom ekipom. Svi koji volite Murphyjeve uloge, vjerujem kako ste upoznati s njegovim ulogama negativaca. Možemo reći kako je glumio negativca u Batmanu i Red Eye, dok je u Peaky Blindersima bio mješavina dobrice i zlikovca.

Sve u svemu bit će zanimljivo ispratiti rasplet ove glasine!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.