back to top

Cijena EA Sports WRC-a svidjet će većini igrača

OBJAVLJENO

EA Sports se raspištoljio s novim igrama. Nakon EA Sports FC 24 i UFC 5, najavljen je novi EA Sports WRC. Riječ je o Codemastersovoj prvoj rally igri, čija se cijena neće svima svidjeti. Naime, EA Sports WRC bit će dostupan za PC, PlayStation 5 i Xbox Series platforme, a koštat će vas “simboličnih” 50 eura. Kažemo to tako jer je 50 eura dosta nisko za igre Electronic Artsa.

EA Sports WRC sadržavat će Builder Mode u kojem će igrači moći sami sastavljati svoje vlastito vozilo za rally. Za sve one koji nisu ljubitelji sastavljanja vlastite mašine, moći ćete birati između aktualnih WRC vozila i čak 70 povijesnih automobila iz ovog sporta. Bit će dostupna tri natjecanja: WRC, WRC2 i Junior WRC. EA Sports WRC imat će 17 različitih lokacija, a neke od njih će ljubiteljima sporta biti dobro poznate. Tu podrazumijevamo Monte Carlo, Portugal i Švedsku, a pored svih lokacija igra će imati više od 200 staza. Što se game modova tiče, igrači će isto imati dosta za biranje. Career mod, Championship, Time Trial, Regularity Rally i naravno, multiplayer mod s podrškom za crossplay su svi modovi koje ćemo pronaći u igri.

Znači li niža cijena od čak 30 eura u odnosu na ostale EA igre da će EA Sports WRC biti loš naslov? U ovom trenutku se to ne čini tako. Igra će imati mnoštvo sadržaja, a više ćemo znati nakon što igra bude dostupna svima. Razne rally staze napadamo 03.11.2023.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.