back to top

Chucky dolazi u Dead by Daylight!

OBJAVLJENO

Dead by Daylight najavio je dolazak male, slatke, ubojite lutkice Chucky u svoju igru. Osim što su igrači dobili novog Killera, ovo je prvi koji će biti igriv iz trećeg lica, a ne iz prvog. Od prije je poznato da Dead by Daylight voli dovoditi legendarne likove iz ikoničnih horror filmova. Fanovi ovog naslova su vjerovali da Chucky nikada neće doći u igru zbog podizanja, nošenja i hvatanja preživjelih. No, developeri su se potrudili, pokušali i uspjeli implementirati malog serijskog ubojicu Chuckyja.

Developeri su se pohvalili činjenicom da je Brad Dourif, Chuckyjev originalni glasovni glumac, ponovio svoju ulogu ikoničnog krvožednog lutka. Pomogao je timu i snimio nove rečenice koje ćemo čuti za vrijeme igranja. Osim Chuckyja, igrači će moći odabrati i njegovu nevjestu, The Good Gal. Njoj glas daje legendarna Jennifer Tilly, a ova opcija oživljava Chuckyjevu drugu polovicu kao nikada prije.

Kada ste lutka koja ubija, imate mnogo prednosti. Chucky dolazi s tri jedinstvene karakterne povlastice koje do sada nisu viđene u Dead by Daylightu. Prva prednost koju Chucky ima se zove Hex: Two Can Play. S pomoću njega lutkica zasljepljuje svakog preživjelog koji se usudi omamiti vas ili oslijepiti. Druga posebna sposobnost je Friends ‘Til The End. Inspirirano Chuckyjevom opsesijom prema svojim “prijateljima”, ova prednost omogućava upravo nju, opsesiju. Kada zakačite preživjelog koji nije pod opsesijom otkrivate svoju auru.

Posljednja pogodnost je Batteries Included, ona funkcionira tako da kada god preživjeli dovrše generator, ulaskom u njegovu blizinu dobivamo povećanu brzinu kretanja. Chucky dolazi 28.11. u Dead by Daylight!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.