back to top

POWERED BY:

Channing Tatum i dalje želi sudjelovati u stvaranju trećeg Jump Street filma

OBJAVLJENO

Prvi Jump Street film, 21 Jump Street je izašao 2012. godine, te je u glavnim ulogama imao Johana Hilla i Channinga Tatuma. Osim njih, u filmu su se pojavljivala imena kao što su: Rob Riggle, Ice Cube, Brie Larson, Dave Franco i još mnogi drugi. 21 Jump Street je bila komedija puna akcije, a film je doživio ogroman uspjeh, te je diljem svijeta zaradio 201 milijun dolara. Nakon toga, proglašen je najboljim “high school comedy” filmom svih vremena.

Naravno da je velik uspjeh prvog dijela garantirao gledateljima da je nastavak itekako moguć. Vrlo brzo smo dobili odgovor od glumačke ekipe, te smo već 2014. godine imali priliku pogledati 22 Jump Street. Sama glumačka postava je ostala manje-više ista, no naravno tu je bilo nekoliko novih lica. Wyatt Russell, Amber Stevens West, Peter Stormare, Jimmy Tatro su samo neka od imena koja su se pojavila na velikom platnu za vrijeme trajanja ovog filma. Što se uspjeha tiče, 22 Jump Street je imao vrlo težak zadatak, nadmašiti svog prethodnika. S obzirom na to da je 22 Jump Street zaradio nešto više od 331 milijuna dolara, složili biste se da je posao uspješno odrađen.

10 godina nakon 22 Jump Streeta i dalje nismo dobili 23 Jump Street, a internetom kruže mnoge teorije zavjera. Ona najpopularnija je glasina koja tvrdi kako je film bio previše, te da je htio prikazati neke scene koje bi bile skandalozne. No, kada pogledate da je serije poput The Boysa preživjela čak četiri sezone, mislim da je to vrlo glup razlog da ovaj film ne ugleda svijetlo dana. Dugo nismo dobili nikakve informacije o 23 Jump Streetu, no sada se sve promijenilo jednom izjavom Channing Tatuma. Naime, američki glumac je rekao kako je skripta koju je pročitao za 23 Jump Street i dalje najbolja skripta koju je ikada pročitao. Tatum je dodao kako je Jonah Hill također “zagrijan” za treći nastavak.

Kako će se završiti ova priča, te hoće li gledatelji imati priliku još jednom otići u kino i pogledati treći nastavak ove urnebesne komedije, ne znamo, ali nadamo se da hoće!

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.