back to top

Čeka nas veliko finale ESL Pro League

OBJAVLJENO

Jučer su završeni polufinalni mečevi ESL Pro League između G2-Vitality ( Vitality pobijedio ) i Cloud9-Liquid ( Liquid pobijedio ). To nam donosi veliko finale u kojemu se bore Vitality i Liquid i koje se igra danas ( 2.10.) u 17:00 u bo5 meču.

ESL Pro League Season 16

Ovo je već 16. sezona ESL Pro League gdje su nam najveći favoriti bili G2, Faze i Navi. Međutim Navi i Faze nisu čak ni do polufinala stigli. Navi je ispao od G2 u četvrtfinalu, Faze protiv Cloud9 isto u četvrtfinalu, a G2 u polufinalu protiv Vitalitya.

Zanimljiva statistika je ta što Liquid finala turnira nije igrao čak od 2019. kada su osvojili iznenađujućih sedam trofeja u svoju vitrinu. Radi se o turnirima kao što su IEM u Chicagu, BLAST Pro Series u Los Angelesu, ESL Pro League, a čak i Intel Grand Slam s nagradom od milijun dolara.

Liquid Rezultati

Na drugu ruku Vitality je od 2019. isto osvojio sedam trofeja, ali ne u jednoj godini. Vitality je osvajao slabije turnire 2019. godine, no od 2021. su bili uvijek među najboljima na turnirima kao što su IEM i Blast.

Vitality Rezultati

Favorita u finalu nema, obje ekipe su poprilično dobre i zaslužuju osvojit. No Liquid je sa svojom sjajnom formom došao do čak 3. mjesta na HLTVu, dok Vitality stoji na 10. mjestu.

Nakon ovog finala nam slijede RMR kvalifikacije za Major u Riu.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D