Call of Duty ne staje sa svojim kolaboracijama

OBJAVLJENO:

Nakon Neymara, Pogbe, Shreddera, Snoop Dogga, Ramba, pa čak i Kevina Duranta, u Call of Duty dolazi Crash Bandicoot franšiza. Crash kao fiktivni lik poveznica je mnogima s njihovim djetinjstvom, a sada ćete ga imati kao skin na puškama u Call of Dutyju. Zvuči to dosta apsurdno, jer idemo biti realni i je.

Activision je iskoristio izlazak nove igre Crash Team Rumble, pa ćemo tako u Call of Duty Modern Warfare 2 i Warzone 2 moći kupiti Tracer Pack. Koštat će nas 1800 COD bodova. Zauzvrat dobivamo skinove za oružje s crtežima Crasha, Coco i drugih likova iz franšize. Također imat ćemo drugačiji izgled ATV-ova u Warzoneu.

Ako vas zanima možete pročitati komentare koji se nalaze ispod trailera za cijeli ovaj Bundle. Većinom su negativni, upućeni su naravno Activisionu, koji uporno pokušava pratiti tempo koji mu diktira Fortnite. Naravno ovo najviše smeta obožavateljima Call of Duty igara koji su s njom od njenih početaka.

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.

POVEZANO

spot_img