Call of Duty: Modern Warfare II oduševljava sve!

OBJAVLJENO:

Iako COD: Modern Warfare još nije izašao, svi igrači koji su prednaručili igru dobili su rani pristup kampanji 20.10. Nakon dva dana igranja društvene mreže su pune isječaka iz priče, vizualnih prikaza likova, pokazivanja starih dobro poznatih lica i sličnih scena. Fanovi su oduševljeni i imaju puno pohvala za igru. Najviše ih se odnosi na grafiku i neke misije koje izgledaju kao iz najboljih filmova. Također uz neke cut scene ćete se osjećati kao da ste u kino dvorani. Osim mnogobrojnih pohvala, igrači su ostali iznenađeni težinom i izazovnošću kampanje.

Kampanja dobiva sve pohvale jer su misije zanimljive, unikatne i dinamične, no ako je veteranima COD serijala u nekim trenutcima preteško možete samo zamisliti kako je novim igračima. Mišljenja su podijeljena, jednima se sviđa izazovnost misija, jer neće tako lako prijeći igru. Drugi su zgroženi jer kako tvrde na društvenim mrežama, AI protivnici ne mogu promašiti. Osim ove teme, na društvenim mrežama možemo vidjeti videozapise koji prikazuju kako mnogi igrači pucaju civile misleći da su neprijatelji zbog držanja puške pa tako ne uspijevaju prijeći misiju.

Treba napomenuti kako je neprijatelja puno manje nego u prijašnjim kampanjama, ali ćete se duplo više namučiti u eliminiranju istih.

POVEZANO

spot_img