back to top

Call of Duty: Modern Warfare 3 slučajno potvrđen zahvaljujući reklami za energetsko piće

OBJAVLJENO

Logotip Call of Duty: Modern Warfare 3 je procurio u javnost od strane Monster Energyja zbog njihove nove suradnje. Znamo da su energetska pića i videoigre kombinacija koja ide jedna uz drugu, pa baš zbog toga i viđate velike brendove kao što su G Fuel i Monster Energy kako se udružuju s najnovijim videoigrama. Često ta suradnja ima određene benefite za igrale koji će onda kupiti paket ili dva tog pića.

Call of Duty: Modern Warfare 3 slučajno potvrđen zahvaljujući reklami za energetsko piće TEHIX

Sve je započelo objavom na Twitteru, gdje je korisnik podijelio sliku najnovijeg pakiranja Monstera. Na njemu se vidi novi logo za Modern Warfare 3, kao i slika protagonista tog serijala, kapetana Pricea. Naravno, ne možemo izvući ništa toliko posebno iz logotipa, no možemo reći kako nam se sviđa promjena boje iz zelene u crvenu. Moguće je da upravo ta crvena boja treba simbolizirati količinu nasilja koje nas očekuje u novom Modern Warfare 3.

Kako sam već spomenuo, nije tu samo poseban dizajn, igrači će dobiti i određene bonuse. Nažalost promotivni tekst je odrezan pa ne znamo što će ti bonusi donijeti igračima, ali ako bi morao pogađati, vjerojatno je riječ o skinovima ili nekakvoj vrsti bonus XP-a.

Zajednica je bila podijeljena, pa je tako jedan dio mislio da je ovo sve lažno, te da je ciljem te promocije iznervirati obožavatelje COD-a. No, nedugo nakon stvaranja tih teorija zavjere, na službenom Call Of Duty Twitter računu osvanula je objava koja je potvrdila da je riječ o stvarnoj promociji.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.