back to top

Čak ni Will Smith nije uspio spasiti Undawn

OBJAVLJENO

Undawn je doživjela spektakularni flop. Za one koji ne znaju, Undawn je igra o preživljavanju u postapokaliptičnom svijetu punom zombija. Developer su imali svog asa u rukavu u liku Will Smitha koji je trebao biti jedan od igriv likova unutar Undawna. Tencent je studio koji je bio zadužen za razvoj ovog naslova, budžet koji su dobili bio je ogroman. Po internetu kruže informacije kako je Tencent imao budžet od blizu 1 milijarde juana, što je oko 140 milijuna dolara. Također je navodno na ovom projektu radilo oko 300 programera.

PC i mobilna igra svoju avanturu je započela u lipnju uz veliki hype koji se stvorio upravo zbog Oscarom nagrađenog glumca, Will Smitha. U Undawnu, Smith je glumio Treya Jonesa, koji ima ulogu vodiča. Naime, Trey pomaže igračima u kretanju po svijetu koji je uništen velikom katastrofom. Ali čak ni Will Smith nije mogao spasiti ovaj naslov od neuspjeha. Tencent je prošlog mjeseca ostvario prihod od samo 287 000 dolara.

Velik je ovo udarac za Tencent, a mi smo za kraj izvukli podatke o igranosti Undawna u zadnjih nekoliko dana. Na PC platformi ovu igru igra jedva tisuću igrača istovremeno, a za mobilne uređaje nismo ni mogli pronaći podatke.

POVEZANO

Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Dave the Diver od sada i na PlayStationu

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.