back to top

Broj igrača koji igraju Palworld porastao je za 700%!

OBJAVLJENO

Posljednje ažuriranje Palworlda dodalo je novi otok u igru – Sakurajima. Osim toga, Palworld je dobio mnoštvo novih Palsa, neprijatelja i novih predmeta. To je ujedno i najveće ažuriranje koje je ovaj naslov dobio otkako je objavljen u siječnju ove godine. Ažuriranje je privuklo velik broj igrača, a Palworld je opet postao vrlo popularan, treba napomenuti kako broj igrača raste na svim platformama.

Broj igrača koji igraju Palworld porastao je za 700%!

Kroz razne analize koje Steam pruža svojim korisnicima, došli smo do podatka kako je Palworld zabilježio porast igrača od 700%. Osim toga, igra sada broji puno veći broj igrača nego pije ažuriranja. Prije je to bilo 15 000, a sada je nešto više od 100 000 igrača. No, vjerujemo kako Palworld više nikada neće doživjeti uspjehe koje je bilježila u siječnju ove godine. Naime, Palworld je tada brojao 2,1 milijuna istodobnih igrača na Steamu, stavljajući se blizu samog vrha ljestvice najigranijih igara ikada na ovoj platformi.

Nažalost, Palworld je bio nošen hypeom, a kada je on prošao brojke su krenule padati. Lijepo je za vidjeti kako je igra barem malo oživjela jer je stvarno zabavna za igrati.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.