back to top

Briar je novi champion koji dolazi u League of Legends

OBJAVLJENO

Briar The Restrainede Hunger novi je champion koji dolazi na Summoner’s Rift. Njena priča započinje kao neuspjeli eksperiment koji je Briar učinio nekontroliranom krvožednom zvijeri. Teret koji nosi predstavljen je kao stup koji kontrolira njen bijes. On može puknuti, a tada se zapravo pušta i Briarin bijes. Nešto slično kao i Sylas, Briar se nakon nekoliko godina zatočeništva uspješno oslobodila. Sada ju nitko ne kontrolira, a ona slijedi samo svoju glad za znanjem i krvlju.

Sada ću vas upoznati s njenim napadima i passiveom:

  • Passive – Crimson Curse – Njeni napadi počnu stackati “bleed” koji joj nakon određene štete koju nanese svojim protivnicima vrati određeni dio healtha.
  • Q – Head Rush – Briar se zalijeće na protivnika, lomi im armor i stunna ih. Treba napomenuti kako ovaj napad možemo koristiti i na našim suigračima ako smo u nekoj nezgodnoj situaciji pa trebamo pobjeći.
  • W – Blood Frenzy – Ovaj napad je vezan za njen stup kojeg nosi. Naime kada pritisnete W njen stup puca i više ju ništa ne kontrolira. Zbog toga, Briar dobiva attack speed i movement speed. Također svi njeni napadi rade i dodatnu štetu svemu oko nje.
  • E – Chilling Scream – Briar krene snažno vrištati, a time zapravo usporava svoje neprijatelje i poništava sve efekte njenog W-a. Ako se njen vrisak napuni do kraja, odbacuje igrače unazad, a ako se oni zabiju u zid onda ih ponovno stunnamo.
  • R – Certain Death – Briar postaje jako jaka, prvog neprijatelja kojeg udari označava kao svoj plijen. Također dobiva sve efekte iz kao i u njenom W.

Sve u svemu novi champion izgleda jako zanimljivo, a iz Riota poručuju kako bi trebala biti najigranija u džungli.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.