back to top

Blizzardovo neočekivano partnerstvo pomaže u promociji Overwatcha 2

OBJAVLJENO

Blizzard je sklopio partnerstvo s McDonald’som za promociju Overwatch 2, a svi kupci mogu dobiti ekskluzivni skin. Riječ je o Epic Tracer skinu koji dobivate kada naručite jedan od tri obroka putem McDonald’sove aplikacije. Trenutno je ova promocija dostupna samo u Australiji, te se trenutno ne zna hoće li akcija biti pokrenuta u drugim regijama.

Tracer skin pod nazivom Lightning skin izgleda poprilično dobro, a i dobiva te ga na vrlo zanimljiv način. Ako kupite jedan od tri obroka, Big Mac, McChicken ili Chicken McNuggets od 10 komada, dobivate kod za otključavanje ovog skina. Promocija traje dokraja listopada, a tada se očekuje donošenje odluke o širenju promocije na druge regije.

Postavlja se pitanje hoće li ovaj Blizzardov potez potaknuti druge velike gaming kompanije na ovako zabavne i zanimljive kolaboracije. U kojima za nešto što konzumirate često dobivate neku kozmetiku ili nešto slično u igri.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.