back to top

Blizzardove igre konačno dolaze na Steam

OBJAVLJENO

Nakon čak 20 godina, Blizzardove igre konačno dolaze na Steam, a veliki dolazak započeti će Overwatch 2. Riječ je o Blizzardovoj besplatnoj igri, čiji je izlazak zakazan za 10.08. Naravno neće samo Overwatch 2 doći na Steam, nakon njega dolaze i druge Blizzardove igre, a jedna od njih će biti i Diablo IV. Iako će za igranje tih naslova biti potreban Battle.Net račun, Blizzardov launcher je postao višak i neće nam više biti potreban.

Iz Blizzarda poručuju kako to nije kraj Battle.Neta kojeg će i dalje nastaviti gurati što je to više moguće. Sada ćemo saznati koliko je Blizzard stvarno ozbiljan u svom naumu približavanja igrača. Sigurno će biti zanimljivo pogledati brojke vezane za zaradu njihovih naslova na Steamu, no to ćemo još malo sačekati. Vjerojatno negdje sredinom osmog mjeseca će nam ta informacija biti dostupna.

Također, dolazak Overwatcha 2 na Steam pada na isti datum izlaska nove sezone u Overwatch 2. Sezona pod nazivom Invasion koja će igračima donijeti hrpu novog sadržaja, a najzanimljivije su prve story misije u ovoj igri. Trailer možete pogledati gore.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.