back to top

Black Ops 6 službeno predstavljen odličnim gameplay trailerom

OBJAVLJENO

Xbox je htio maksimalnu pažnju usmjeriti na Call of Duty: Black Ops 6 pa su tako odvojili najavu najnovijeg nastavka legendarnog serijala od ostatka Xbox Games Showcase prezentacije.

Black Ops nastaviti će svoju tradiciju, a to je da se posveti single player kampanji. Priča nastavlja ondje gdje je stala s prethodnom igrom. Kao što smo ranije pisali riječ o 90-im godinama prošlog vijeka odnosno u vrijeme Zaljevskog rata. Prema onome što nam je prikazano nećemo se zadržati samo u Perzijskom zaljevu. Tajne rata i svjetskog poretka otkrivati ćemo po cijelom svijetu. Od pomoći će nam biti već poznati likovi iz serijala Frank Woods i Russell Adler.

Novi sustav kretanja uvelike će utjecati na to kako prelazimo kampanju, ali i online komponentu igre. Igrač se sada može kretati u svim smjerovima. Odnosno trčati, bacati se, skakati itd. Mehanika ležanja ne znači više da legne na prsa nego se možete okrenuti i na leđa te lakše pogađati protivnike iznad sebe.

Multiplayer će sadržati 6v6 format koji dobija čak 16 novih mapa. Ovoga puta za ozbiljno su nove mape. Dobra vijest za sve ljubitelje starog sustava napredovanja u multiplayeru je povratak Prestige sistema. Imati ćemo 10 prestige razina koje vas tjeraju da igrate iznova i iznova jer prelaskom na novu razinu vaš se nivo resetira, ali ovoga puta dobijate bolje nagrade za svaki level up.

Black Ops 6 moguće je prednaručiti po cijeni od 80 eura za baznu verziju, dok Vault Edition stoji skromnih 110 eura. Od prvoga dana biti će dostupan na Game Passu. Datum izlaska je 25.10. za PC te sve konzole aktualne, ali i prošle generacije.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D