back to top

Black Myth: Wukong možete naručiti već sada!

OBJAVLJENO

Na Summer Game Festu 2024. godine, Black Myth: Wukong je dobio novi trailer kojim su se zapravo otvorile narudžbe za isti. Igra je souslike i stiže nam 20. kolovoza. Sada slijedi ono zbog čega ste vjerojatno svi kliknuli na ovaj članak, a to su naravno cijene. Standardno izdanje Black Myth: Wukonga koštat će 60 eura za PC, ali za konzole će biti 70 eura.

E sada, potvrđeno je kako će PC verzija igre koristiti Denuvo zaštitu. S obzirom na to da je riječ o Unreal Engine 5 naslovu, stabilnost performansi za PC verziju je već upitna. Denuvo zaštita sigurno neće poboljšati situaciju PC gamerima. Nažalost već sada većina PC igrača je jako razočarana.

S druge strane, igrači na konzolama također imaju par stvari oko kojih mogu biti nezadovoljni. Prvo, Black Myth: Wukong neće biti dostupan na Blu-ray disku. Doduše, fizičkog izdanja će biti, ali dobit ćete samo kutiju, bez diska. Unutra vas čeka papirić s kodom za digitalnu verziju igre.

No, tu lošim vijestima nije kraj, svi vlasnici Xbox Series konzola su prošli najgore. Naime, njima igra neće biti dostupna kad i svima jer je došlo do problema u optimiziranja, te je izlazak Xbox verzije Black Myth: Wukonga odgođen do daljnjega.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.