back to top

Bezimena pucačina iz prvog lica dobila je svoj novi trailer – Untitled FPS

OBJAVLJENO

Za sada i dalje bezimena pucačina iz prvog lica dobila je svoj novi trailer. Na internetu ju možete pronaći kao Untitled FPS, a studio koji stoji iza ove igre je švedski VRESKI. Vjerojatno su vam poznati po njihovom najpoznatijem naslovu – The Hong Kong Massacre. Njihov novi projekt je dobio novi trailer, a iz prikaza u prikaz ova igra izgleda sve bolje i zabavnije.

Untitled FPS je najavljen prije tri godine, puno je vremena prošlo i sa sigurnošću mogu reći kako je većina naših čitatelja zaboravila na ovaj naslov. Trailer nas je podsjetio kako je ovo ozbiljan naslov koji mnoge podsjeća na F.E.A.R. ili Max Payne serijal. Pomalo je apsurdna činjenica da igra uporno dobiva gameplay prikaze, ali i dalje nema ime. No dobro, zbog kvalitetnih prikaza, manjak imena možemo oprostiti developeri, barem za sada.

Sam gameplay prikaz nam pokazuje da je fokus na bacanju, skakanju i hrpetini slowmotion sekvenci. Sve ovo jako podsjeća na Max Payne, a još se i napucavate u laboratoriju za proizvodnju droge. S obzirom na to da igra nema ime, očekivano je da se ne zna ni datum izlaska, a samim time ne znamo ni platforme na kojima ćemo zaigrati ovaj naslov.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.