back to top

Bethesda je objavila kratki prikaz stealtha u Indiana Jones and the Great Circle

Čekićem po glavi...

OBJAVLJENO

Indiana Jones and the Great Circle je jedan od nadolazećih Bethesdinih naslova za koji i dalje ne znamo točan datum izlaska. Ono što znamo je da ovaj naslov treba izaći ove godine, ali kada, e to ne znamo. U međuvremenu, Bethesda je na svom X profilu podijelila kratak video u kojem igrače upoznaje sa stealth sustavom unutar Indiana Jones and the Great Circle.

Iako je video jako kratak, Bethesda se potrudila prikazati što više mehanika koje ćemo imati priliku koristiti. Prvo, vidimo kako Indy može uzimati predmete s poda i bacati ih po prostoriji kako bi odvratio pozornost neprijateljima. Zatim, vidimo kako ćemo moći koristi “peep” mehaniku, koja će biti korisna u našim pregledima prostorija. Za kraj, Bethesda je prikazala “silent takedown” u kojem Indiana Jones uzima čekić i rješava se neprijatelja. Vjerujem kako bi, da je ovaj trailer malo duži, imali priliku vidjeti kako Indy negdje odlaže ovo besvjesno tijelo kako ne bi digao uzbunu, no siguran sam da ima još nekoliko mehanika koje Bethesda nije htjela otkriti.

Indiana Jones and the Great Circle izlazi na Xbox Series konzolama, te na PC-ju kasnije ove godine.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.