back to top

POWERED BY:

Ben Affleck se vraća kao Batman

OBJAVLJENO

Ben Affleck ne samo da će još jednom glumiti Batmana u filmu The Flash iz 2023. godine, već je sada otkriveno i da će glumiti u filmu Aquaman and the Lost Kingdom.

Jason Momoa je sam otkrio vijest na Instagramu. Najava je stigla ranije nego što se očekivalo, čini se, jer su obožavatelji na turneji studija Warner Bros. otkrili Affleckovu prikolicu. Ovaj susret je dokumentiran u Momoinom videu.

Ben Affleck Tehix 2
IZVOR: IMDb

Affleck je otvoreno govorio o svojim mukama s ulogom Batmana. Nakon “problematičnog snimanja” Justice League filma, Affleck priznaje da bi ga ponovno prihvaćanje uloge Batmana za još jedan film moglo vratiti piću. “Pokazao sam nekome scenarij Batmana. Rekli su: ‘Mislim da je scenarij dobar. Također mislim da ćeš se napiti do smrti ako ponovno prođeš kroz ono kroz što si upravo prošao.'”

Ben Affleck je iznenadio neke kada je najavio da će ponoviti ulogu u filmu The Flash iz 2023. (u kojem Michael Keaton također glumi Batmana). A sada ćemo i iduće godine gledati oskarovca i redatelja u Aquaman and the Lost Kingdom.

Ben Affleck Tehix 3
IZVOR: IMDb

Affleck je debitirao kao Batman u Batman v Superman: Dawn of Justice, prije nego što je ponovio ulogu u Suicide Squad i Justice League. Prvotan je plan bio da režira i glumi u The Batman. No uklonio se s filma, Robert Pattinson postaje Batman i Matt Reeves redatelj.

POVEZANO

Apple-potvrdio-datum-izlaska-svog-Formula-1-filma
A Quiet Place: The Road Ahead dobila je svoj prvi trailer