back to top

Batman: Arkham Knight je dobio besplatni DLC

OBJAVLJENO

Prema mnogima najbolja Batman igra ikada napravljena, Batman: Arkham Knight, dobila je besplatni DLC. Igra je nahvaljena kao najbolja avantura jednog od najvećih svjetskih detektiva. Ono što je Arkham Knighta krasilo u njegovo vrijeme je priča, zadivljujuća grafika i profinjeni gameplay. Mnogi su uživali u velikom izboru kostima za našeg Batmana.

Velik broj igrača je vjerovao kako je zavijek završio s tom igrom, te da će ona postati samo toplo sjećanje. No, novi DLC kruži Twitterom, a u igru bi trebao ubaciti novo odijelo Roberta Pattinson iz filma Matta Reevesa, Batman. Iskreno, odijelo izgleda fenomenalno i jako se dobro uklapa u igrinu atmosferu. Ima isti simbol nazubljenog šišmiša na prsima, glomazne jastučiće za ramena i kapuljaču iz filma.

Igrači bi trebali moći preuzeti DLC već sada i igrati kao nedvojbeno najbolji live-action Batman kojeg smo dobili u zadnjih nekoliko godina.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.