back to top

POWERED BY:

Bad Boys 4 su završili sa snimanjem, film uskoro gledamo na velikim platnima

OBJAVLJENO

Bad Boys 4 je završen sa snimanjem, a to nam je službeno objavio Will Smith na svom X profilu. Slika koju je sa svojim fanovima podijelio Smith prikazuje njega i naravno Lawrencea. Naš najdraži policijski duo se vraća 7. lipnja. Na slici se vidi davanje šake dok stoje ispred panoramskog kotača, znači li to da su ponovno obavili posao kako treba? Vrlo vjerojatno da.

Duo Smith-Lawrence su za Sony napravili odličan posao. Dokaz tomu su naravno brojke s kino blagajna koje su vrlo visoke. Kada pogledamo samo Bad Boys For Life, taj film je zaradio 426 milijuna dolara. S druge strane, imamo cijelu franšizu Bad Boys filmova, koji su zaradili oko 840 milijuna dolara. Treći nastavak se pokazao najuspješnijim, barem što se zarade tiče. Odluka o povratku na još jednu ludu vožnju ovog dua, mogla bi se pokazati kao pravi mali komercijalni rudnik zlata.

Hoće li četvrti nastavak biti ujedno i posljednji za ovu franšizu? Ne možemo sa sigurnošću reći, no ne bi se začudili da tako bude. Sve u svemu, Bad Boys 4 gledamo 7. lipnja, a tada ćemo dobiti i odgovor na naše pitanje.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.