Backbone One PlayStation Edition pretvara vaš iPhone u PS5 DualSense kontroler

OBJAVLJENO

PlayStationov prodor u mobilno igranje pronašao je novu razinu podrške, budući da je Backbone najavio novu verziju svog popularnog kontrolera za mobilno igranje: Backbone One PlayStation Edition za iPhone. Sada je dostupan za naručivanje na Amazonu, Best Buyu i izravno od Backbonea.

Backbone One PlayStation Edition Tehix 2
IZVOR: Backbone

PlayStation Edition daje standardnome Backbone One malo bolji izgled s prozirnim tipkama na prednjoj strani i potpuno bijelim dizajnom koji odražava trenutni PS5 DualSense kontroler. Uređaj se također može izravno povezati s drugim PlayStation dodacima, uključujući Pulse 3D slušalice putem Bluetootha, iako nema adaptivne okidače ili taktilne povratne informacije kao DualSense.

Lansiranje također donosi potpuno izmijenjenu Backbone aplikaciju, koja dodaje dodirne kontrole za jednostavnu navigaciju bez priključenog Backbone uređaja, kao i značajku brzog prebacivanja iz samostalnog u način rada kontrolera kad god je Backbone priključen. Aplikacija će također dodati namjenski redak za PS Remote Play, omogućujući igračima da brzo počnu ili nastave igrati PlayStation igre putem huba unutar aplikacije.

Backbone One PlayStation Edition Tehix 3
IZVOR: Backbone

Uređaj je prvi mobilni dodatak te vrste s oznakom PlayStation, naglašavajući fokus tvrtke na mobilno igranje. Tijekom nedavnog poslovnog izvješća, Jim Ryan iz Sonyja govorio je o prelasku marke PlayStation na mobilne uređaje, rekavši da će “iskoristiti partnerstva za izgradnju vodećih mobilnih razvojnih i izdavačkih mogućnosti unutar SIE.”

Backbone One PlayStation Edition treća je suradnja između Backbonea i istaknutih imena industrije videoigara, a prethode joj Xbox i Diablo Immortal.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend