back to top

Astro Bot će okupiti najveći broj PlayStationovih likova!

OBJAVLJENO

Prije nekoliko dana smo imali priliku pogledati Astro Bot Announcement Trailer. Sony je ovom igrom odlučio popuniti prazninu koju će imati do kraja ove godine. S obzirom na to da do kraja godine ne izlaze nikakvi veliki naslovi iz popularnih franšiza, Astro Bot bi mogao ugodno iznenaditi sve igrače. Osobno ne mogu dočekati izlazak ove igre jer izgleda kao pravi naslov koji ću upaliti nakon teškog dana.

Developeri Astro Bota navode kako će ova igra sadržavati čak 150 kameo likova, odnosno likova iz drugih PlayStation igara. To je i bilo za očekivati pogotovo nakon trailera kojeg smo imali priliku pogledati. Kroz trailer se pojavljuju likovi kao što su Kratos, Wander iz Shadow of the Colossusa, Nathan Drake, Aloy i mnogi drugi.

Zanimljivo je kako Astro Bot neće okupljati samo likove iz aktualnih naslova, već iz cijeli povijesti PlayStationovih igara. Sve u svemu ovo će biti jedna zanimljiva igra koju igramo 06. rujna ove godine na PlayStation 5!

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.