back to top

Astro Bot će imati više od 80 levela!

OBJAVLJENO

Nedavno smo dobili najavu Astro Bota koja je prikazala ovaj naslov u vrlo dobrom svjetlu. Na internetu je osvanula informacija koja je vezana u cijenu ovog naslova, a ona se neće svidjeti svima. Naime, Astro Bot će koštati 70 eura, što nije ni malo malo. Ono što je pozitivno da će fizičko izdanje Astro Bota doći s posterom, to je nešto što je u ovo vrijeme jako rijetko, a gaming zajednica to cijeni.

Astro Bot bi trebao biti natrpan sadržajem, a dokaz tome je količina levela koje ćemo dobiti u ovom naslovu. Već ste mogli pročitati u samom naslovu članka kako će Astro Bot imati 80 standardnih levela. No, to nije sve, igra će imati izazovnije oblike istog levela koje se otključavaju u trenutku prelaska standardne verzije. Potvrđeno je i kako će Astro Bot dobiti nove levele poslije izlaska igre. Ono što nije poznato je hoće li oni biti besplatni ili će ih igrači morati dodatno platiti. Ako bude slučaj dodatnog plaćanja, vjerujem kako igrači neće biti sretni.

Treba još napomenuti kako će Astro Bot imati tri postavke težine: easy, normal i hard. Developeri su se pohvalili kako je hard težina rađena tako da predstavi pravi izazov i onim najiskusnijim igračima ovog žanra. Podsjećamo kako Astro Bota igramo 06.09. ove godine.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.