Astralis doveo novo mlado pojačanje

OBJAVLJENO

Astralis je prije nekoliko dana objavio kako je es3tag benchan. Imali su nekoliko opcija, a na kraju su odlučili za mladog Buzza.

Buzz je mladi talentirani igrač koji je do sada nastupao za MASONIC s kojim je osvojio POWER Ligaen upravo protiv juniorske ekipe Astralisa ( Astralis Talent ). Buzz ima dobar performance, no to je na puno manjem nivou Esporta. Sada će zaigrati u Top Tier sceni Esporta gdje se mora dokazati.

Buzz Astralis

Astralis još nije siguran što će se dogoditi s es3tagom no čini se kako bi on sada mogao ostati samo zamjenski igrač. Ove promjene Astralis radi zbog jako loših rezultata ove godine. Neke turnire koje su morali osvojiti su rano napustili, a sve velike evente su propustili ( IEM Rio Major, Blast Premier itd… )

Prije nego što su doveli Buzza htjeli su probati dovest Staehra iz Sprouta i sjuusha iz Heroica. Međutim njihove ponude su odbijene i nisu mogli dovesti ni jednog od ova dva igrača. Sjuush bi bio najbolja opcija, vidjeli smo kako doprinosi svojoj ekipi na svim velikim turnirima. Uz to sjuush je idalje relativno mlad, ima 23 godine. Staehr po kvaliteti je slabiji od sjuusha, ali Staehr igra na Top Tier sceni sa samo 18 godina te se može puno razviti.

sjuush

Buzz će svoj debatski meč igrati na BLAST Premier Spring Groups kao i na ESL Pro League Season 17. Astralis će propustiti i IEM Katowice ove godine zbog nedovoljno ESL World Ranking bodova.

Može li Buzz iznenaditi u Astralisu i može li se Astralis s Dev1ceom i Buzzom vratiti na bolju formu?

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D