back to top

Assassin’s Creed Syndicate možete ugrabiti potpuno besplatno

OBJAVLJENO

Assassin’s Creed Syndicate trenutno je potpuno besplatan na Ubisoft Storeu. Odlična je ovo prilika da si začinite ove tmurne dane. Ubisoft je odlučio PC igračima besplatno dati svoj naslov iz 2015. godine. Igra u vašem posjedu ostaje za stalno, ali ponuda traje do 06.12. (srijeda). Tako da trebate požuriti, a Assassin’s Creed Syndicate možete nabaviti ovdje.

Assassin's Creed Syndicate
Tehix

Možda se jedan od onih igrača koji je već ugrabio Assassin’s Creed Syndicate za PC. Naime, prije tri godine ovaj se naslov dijelio besplatno, ali na Epic Games Storeu. Sada ćete igru dobiti na vašem Ubisoft Connect računu. Kronološki gledano, Assassin’s Creed Syndicate je posljednji klasični Assassin’s naslov. Nakon njega je Ubisoft počeo dodavati neke elemente koji su podijelili njihove fanove. Syndicate je smješten u viktorijanskom Londonu, odnosno u drugoj polovici 19. stoljeća. Uvijek je lijepo dobiti neki naslov besplatno, tako da nemojte puno razmišljati, trk na Ubisoftovu stranicu.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.