back to top

Assassin’s Creed s nindžama igramo u 2024.

OBJAVLJENO

Ubisoft je najavio nekoliko Assassin’s Creed naslova koji su u razvoju. Imamo mnoštvo zanimljivih naslova, no meni je za oko zapeo Codename Red, čija će se radnja odvijati u feudalnom Japanu. Na društvenim mrežama su počela nagađanja u kojima su igrači predviđali izlazak Assassin’s Creed Codename Red negdje u 2024. godini. Ispostavilo se kako su bili upravu.

Došlo je do pronalaska informacija iz Linkedina, u kojem su fanovi pronašli objavu Ubisoftove šefice razvoja poslovanja. Arisa Lagunzad tražila je sponzore ili partnere u Japanu. Htjela ih je privući rečenicom “Želite li biti partner za najveći blockbuster u 2024.?”. Ovime je naravno mislila na izlazak Assassin’s Creed Reda.

Znamo koliko je Japan kao lokacija za Assassin’s Creed igru bila tražena među fanovima serijala. Osim toga, Ubisoft će imati brojne poslovne prilike na tom tržištu. Mange, anime filmovi ili nešto treće, Ubisoft će sigurno iskoristiti potencijal Codename Reda. Ghost of Tsushima je primjer igre koja je imala jako velik uspjeh na japanskom tržištu, naime upravo tamo je naslov imao svoje najbolje rezultate.

Nažalost, i dalje nemamo previše informacija o Assassin’s Creed Codename Redu. Za sada znamo samo da smo u feudalnom Japanu, da ćemo imati dva protagonista (nindžu i samuraja), te da ćemo imati stealth sustav prilagođen nindžama. Pretpostavljamo da će puno više informacija biti dostupno nakon izlaska Assassin’s Creed Miragea, jer će tada Ubisoft sav fokus prebaciti na Codename Red.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.