back to top

Assassin’s Creed Mirage neće dobiti DLC, ali Basimova priča možda još nije gotova

OBJAVLJENO

Programeri Assassin’s Creed Mirage započeli su raspravu o budućim planovima u vezi njihovog naslova. Riječ je naravno o DLC-ovima i dodatnom sadržaju koji bi trebao produbiti Basimovu priču. Potvrđeno je, od strane Ubisofta, kako nećemo dobiti nikakve DLC-ove za Assassin’s Creed Mirage, ali moguće je kako razvojni programeri još nisu završili s Basimovom pričom. Ovaj naslov dobio je puno pohvala od dugogodišnjih obožavatelja ovog serijala. S Mirageom, serijal se vratio svojim korijenjima i ponudio igračima uvjerljivu priču koju su fanovi čekali.

Assassin’s Creed Mirage lansiran je u listopadu prošle godine. Od lansiranja pa sve do sada, igraču su većinom imali pozitivne reakcije, iako je riječ o naslovu koji je jedan od kraćih u usporedbi sa svojim prethodnicima. Priča prati Basima Ibn-Ishaqa koji postaje ubojica. Igrina radnja smještena je u Bagdadu iz 9. stoljeća i apsolutno je savršena. No, teorije o DLC-u za Assassin’s Creed Mirage su demantirane 24. travnja ove godine, kada je potvrđeno kako isti ne dobivamo. Treba napomenuti kako razvojni studio ima u planu nastaviti Basimovu priču kroz potpuno novi i samostalni naslov. Osim toga, igrači bi Basima mogli vidjeti u nekim drugim naslovima, jer kako developeri kažu: “Imamo još puno toga za reći o Basimu”.

Igrači su zadovoljni s povratim informacijama koje su dobili od programera, a programeri su zadovoljni reakcijama igrača na njihov naslov. S obzirom na uspjeh ovog naslova, mislim kako su developeri već započeli s planiranjem kako implementirati Basima u nadolazećim Assassin’s Creed igrama. Tko zna, možda dobijemo nastavak Miragea s Basimom u glavnoj ulozi.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.