back to top

Assassin’s Creed Mirage ne dolazi na Steam

OBJAVLJENO

Prema posljednjim informacijama koje smo dobili od Ubisofta, Assassin’s Creed Mirage neće doći na Steam. Ova činjenica će sigurno razočarati PC igrače, ali tako je kako je.

Assassin's Creed Mirage ne dolazi na Steam TEHIX

Za sve PC igrače, Assassin’s Creed Mirage bit će dostupan preko Ubisoftovog vlastitog launchera. Iako su se PC igrači nadali da će imati izbor između Steama i Epic Games Storea, to neće biti tako. Podsjetimo kako je AC Valhalla bio dostupan na Steam platformi. Znači, svi PC igrači će za AC Mirage birati između Ubisoftovog launchera i Epic Games Storea.

Ovaj smo tjedan, tijekom PlayStation Showcasea vidjeli kako nema razloga za brigu jer se Assassin’s Creed Mirage vraća prvim naslova. Gameplay je izgledao baš onako kako su obožavatelji očekivali, dakle na jesen možemo očekivati jako puno stealtha i puno manje RPG elemenata.

Assassin’s Creed Mirage će biti dostupan na PC-ju, PlayStationu i Xboxu 12. listopada 2023. godine.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.