back to top

Assassin’s Creed Mirage igramo na jesen, a Ubisoft ima velike planove za budućnost

OBJAVLJENO

Assassin’s Creed Mirage i dalje je u razvoju i nemamo konkretne podatke o njegovom datumu izlaska. Ubisoft je poprilično tih, ali konaćno su procurile neke informacije.

Svima nam je dobro poznato kako je Assassin’s Creed jedna od najsupješnijih franšiza ikada kada su u pitanju videoigre. Najnoviji nastavak Assassin’s Creed Mirage trebao bi izaći ovoga listopada, ali biti će nešto manje opsežan od njegovih zadnjih nekoliko prethodnika. RPG elementi će biti izostavljeni te bi Mirage trebao sličiti prvim AC igrama.

Ubisoft je najavio velik broj novih Assassin’s Creed igara te žele da svake godine izlazi jedna. Zbog toga će se razvojni tim proširiti za 40% što u konačnici donosi brojku od 2800 ljudi iz različitih Ubisoft studija.

Osim standardnih AC igara uskoro ćemo dobiti i dvije igre namijenjenje isključivo mobilnim uređajima. Assasins’s Creed: Codename Jade vodi nas u Kinu. Dok AC: Netflix ne odaje ništa o svom sadržaju.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D