Assassin’s Creed Mirage bi mogao biti odgođen

OBJAVLJENO

Prema jednom od dobavljača podataka za nove igre, Assassin’s Creed Mirage će biti odgođen. Ovo nije najbolja informacija za Ubisoft, kao studio koji je poznat po svojim odgodama igara.

Posljednjih godina se utvrdilo da se Ubisoft vraća Assassin’s Creed naslovima što je bio vrlo logičan potez s obzirom na lošije financijske godine. Odnosno ne smiju riskirati s novim naslovima, kada imaju AC teritorij koji ima svoj veliki broj obožavatelja koji samo čekaju novi naslov. Vođeni time ekipa iz Ubisofta je najavila Codename Red, Jade i Hexe. No, na internetu imamo svakodnevna šuškanja o nekim drugim ne najavljenim naslovima.

Assassin’s Creed Mirage će pratiti priču Basima, ali kako za sada stvari stoje igru ćemo igrati kasnije nego što smo očekivali. Znamo da igra dolazi 2023., no taj podatak je sada postao upitan. Nadamo se da su ovo ne točne informacije i da ćemo novu Assassin’s Creed igru igrati krajem ove godine. Podsjećamo kako je Ubisoft odgodio Skull and Bones i Avatar: Frontiers of Pandora, igra koja je bila odgađana barem pet puta.

Ubisoft ima vrlo zanimljivu povijest vezanu uz odgađanje i pomjeranje datuma izlaska igara, ali pretpostavljamo da ćemo više informacija dobiti na Ubisoft Forwardu ovog ljeta.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.