back to top

Among Us VR dobio je datum izlaska

OBJAVLJENO

Zamislite se u situaciju gdje letite svemirom, uživate u prekrasnom pogledu na zvijede i planete, ledbite zrakom u kapsuli sa svojim kolegama i odjenom čujete PUF! Brod je oštećen i vi zajedno sa svojim kolegama morate popraviti brod, no ipak, ono što ne znate je da je jedan od vaših kolega ili možda više njih ubojica koji vam neće dopustiti da popravite brod kako bi se vratili nazad na zemlju ili putovali dalje svemirom.

Kao što ste mogli pročitati u malom uvodnom tekstu, danas pričamo o igri koja je donedavno bila na svačijem mobitelu i računalu, a riječ je o popularnoj multyplayer igri Among Us koja će svoje virtualno izdanje dobiti sljedećeg mjeseca. Od 10. 11. tako će se po cijeni od 10 eura moći nabaviti Among Us VR koji se igra iz prvog lica, a igračima omogućuje da fizički upere prst jedni u druge.

Igra će biti dostupna za Meta Quest 2, Oculus Rift uređaje te SteamVR platformu. U razvoju je također i verzija za PlayStation VR2 koja će biti spremna sljedeće godine, kad i sam PSVR2.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix