back to top

Alan Wake 2 igramo ove jeseni

OBJAVLJENO

Alan Wake 2 je potvrđen za jesen ove godine na jučerašnjem PlayStation Showcaseu. Iz Remedy Entertainmenta poručuju kako ćemo priču igrati iz dvije perspektive. Nakon uvodnog dijela igre možemo birati hoćemo li igrati kao Alan ili Anderson. Tolikom igranja njihovi putevi će se ispreplitati, ali u teoriji bi trebali imati dva različita pravca. Upravo zbog tog segmenta igre, developeri tvrde kako ćemo htjeti igru zaigrati dva puta.

Misteriozna ubojstva se događaju u Bright Fallsu, no to je već poznato iz prvog dijela, a Anderson i njezin partner su zaduženi za istraživanje istih. Tijekom svojeg istraživanja nailaze na stranice priče koje je napisao Alan Wake glavom i bradom. Igranje kao Anderson će dati nešto više akcijski pristup, dok je Alan i dalje zarobljen u noćnoj mori iz prvog dijela.

Alan Wake 2 igramo 17.10. na PC-ju, PlayStation 5, te na Xbox Series XǀS.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.