back to top

A Quiet Place: The Road Ahead dobila je svoj prvi trailer

OBJAVLJENO

Popularni filmski serijal A Quiet Place dobiti će svoju horor igru u kojoj ćemo morati paziti kakve zvukove proizvodimo. Trailer je prikazao kako će A Quiet Place: The Road Ahead biti vrlo napet za igranje. Ako kojim slučajem niste upoznati s ovim filmom i cijelim serijalom, isti je smješten u postapokaliptičnom svijetu gdje ljude love izvanzemaljska bića koja jako dobro čuju. Ključ preživljavanje je zapravo potpuna tišina.

A Quiet Place: The Road Ahead je sada službeno predstavljena i trenutno je u razvoju za PC, PlayStation 5 i Xbox Series konzole. Riječ je horor naslovu koji ćemo igrati iz prvog lica, a priča prati ženu koja nastoji preživjeti i ispraviti odnose u svojoj obitelji. Gameplay u A Quiet Place: The Road Ahead će biti baziran na skrivanju, šuljanju i ometanju protivnika. Naravno da će ogroman naglasak biti staveljn na proizvodnju zvukova, a igrači odmah mogu zaboraviti na trčanje.

Ako ne volite igre sa sporim gameplayom onda A Quiet Place: The Road Ahead definitvino nije igra za vas. Datum izlaska nemamo, ali trailer kaže da igru možemo očekivati ove godine.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.