back to top

2026. godine igramo igru rađenu po Paranormal Activity serijalu

OBJAVLJENO

Kreatori jezive horor avanture, The Mortuary Assistant, 2026 godine prezentirat će nam svoju Paranormal Activity igru. E sada, prvo nekoliko riječi o Paranormal Activity serijalu, naime cijela priča ovog serijala se veze uz 2007. godinu. Istoimeni film vrlo je brzo zapalio obožavatelje žanra, a do danas smo dobili čak 7 filmova. Neki su bili nastavci, neki su bili samostalni filmovi s nazivom Paranormal Activity u sebi. Ako kojim slučajem niste upoznati s ovim serijalom, riječ je o opsjedanju i demonima. Nekolicina ih je snimana iz prvog lica ili se koriste snimke noćnih kamera. Sve u svemu zanimljiv serijal koji bi preporučio svima.

S druge strane imamo apsolutnu hit horor igru – The Mortuary Assistant. Igra je svojem izdavaču, Dread XP zaradila oko 3,6 milijuna dolara, a dovoljan dokaz koliko je The Mortuary Assistant uspješan je i činjenica da će dobiti svoju filmsku adaptaciju. Paranormal Activity igru bi trebali zaigrati 2026. godine, a doznali smo kako je u planu za više različitih konzola. Šuška se i o potencijalnom Haunt Systemu koji će dinamično određivati koliko će jako prestrašiti igrača. Razina jumpscareova će ovisiti o vašem načinu igranja i o tome što radite u tom trenutku. Drugim riječima, slično kao u Phasmaphobiji. Reda radi, spomenut ćemo Paranormal Activity: The Lost Soul, koji je naslov rađen po filmu, no mogli smo ga zaigrati samo u VR-u.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.