back to top

POWERED BY:

2024. izgleda vrlo obećavajuće, barem što se horor filmova tiče

OBJAVLJENO

Nadolazeći horor filmovi koji nas očekuju u 2024. godini izgledaju obećavajuće. Početak godine nije baš previše reprezentativan za filmsku industriju, no to bi se vrlo brzo moglo promijeniti. Naime, najavljena je nekolicina horor filmova koji bi ovu godinu mogli učiniti vrlo zanimljivom. Neki od njih su jako dobri kandidati za potencijalni film godine, barem u tom žanru.

Prvi film kojeg definitivno trebate ispratiti je Longlegs, upravo njega smatram jednim od najobećavajućijih horor filmova ove godine. Uz dvije glavne uloge kao što su Maika Monroe i Nicolas Cage, ne vidim kako bi film mogao biti loš. Kada tome dodate jednu od ponajboljih marketinških kampanja u zadnjih nekoliko godina, dobivate jako velikog konkurenta za najbolji horor godine. Radnja je već viđena, FBI agent se vraća na ne riješeni slučaj serijskog ubojice, ali ovaj film bi ju mogao jako dobro iznijeti. Longlegs gledamo 12. srpnja 2024. godine.

Abigail je također jedan horor kojeg trebate imati u planu za gledanje. Radnja je zanimljiva, gdje imate nekolicinu otmičara koji provaljuju u kuću s namjerom da ju pokradu i otmu dijete u njoj. No, ono što oni ne znaju je tko je ta mala curica. Abigail je Drakulina kćer i možete pretpostavi kakva ih noć očekuje. Abigail izlazi 19. travnja 2024. godine.

Immaculate je film u čijoj se glavnoj ulozi pronašla trenutno aktualna Sydney Sweeney koja glumi mladu djevojku. Ona se odlučila za odlazak u samostan kako bi postala časna, no tamo stvari ne idu po planu, te nastaje pravi horor. Još jedan film koji se čini kao dosadan i već viđen, no trailer ulijeva povjerenje i obećava. Immaculate gledamo 22. ožujka 2024.

Late Night with the Devil je “found footage” horor film. Osobno uz Longlegs jedan od onih kojima se najviše radujem. Radnja prati kasno večernji show za vrijeme kojeg sve krene po zlu. Još jedan film na ovoj mini listi koji ima trailer koji ne pokazuje puno, ali se čini vrlo zanimljivim. Late Night with the Devil izlazi istog datuma kada i Immaculate.

In a violent nature je horor film o kojem ne znamo previše, samim time datum izlaska nije poznat. No, producenti tvrde kako bi ovo trebao biti film koji nije za svakoga. In a violent nature bi trebao imati hrpu scena koje su vrlo poremećen. Drugim riječima to je onaj film koji se nećete usuditi pogledati, ali će vas previše zanimati pa ćete guglati njegove scene.

Za kraj sam ostavio Imaginary, film koji nam donosi Blumhouse, a svi obožavatelji ovog žanra znaju koliko su oni dobri u stvaranju horor poslastica. Ovdje je riječ o medvjediću, koji je ujedno i imaginarni prijatelj jednoj djevojčici. Komuniciraju preko papira, a u jednom trenutku medvjedić je krene tjerati da ozljeđuje sebe i svoje bližnje. Imaginary u kina dolazi 3. kolovoza 2024.

Sve ove filmove ćete moći pogledati u najbližem Cineplexxu, a recenzije pročitati na našem portalu!

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.