Warner Bros najavio nastavak Batmana i još mnogo toga na CinemaCon 2022

Warner Bros je bio težak čin za pratiti ove godine na CinemaCon 2022. Studio ima impresivan popis filmova, što filmovi superjunaka, što izvorni filmovi koji će zasigurno dirnuti publiku. Redatelj Matt Reeves se pridružio predsjedniku Warner Bros Pictures Group Tobyju Emmerichu na pozornici i zajedno su najavili da je nastavak na popularni film The Batman već u razvoju. Na početku same Warner Bros prezentacije, pušten je kratki videozapis sa snimkama svih filmova koje studio predstavlja, uključujući prvi pogled na Margot Robbie kao Barbie.

Elvis – 22. lipnja

Priznati redatelj, pisac i producent Baz Luhrmann (Moulin Rouge!) rekao je da Elvis zapravo nije biografski film, već priča o Americi kroz tri desetljeća. Od 1950-ih do 70-ih, usredotočujući se na lik u središtu kulture. Kroz film možemo vidjeti “Kralja” kao buntovnika iz 50-ih, najplaćenijeg glumca u Hollywoodu 60-ih i kao zvijezdu 70-ih koju njegov menadžer pukovnik Tom Parker mora zaključati u hotelsku sobu. Priča je zapravo ispričana iz perspektive pukovnika kojega glumi Tom Hanks.

DC League of Super-Pets – 29. srpnja

Dwayne Johnson (Jungle Cruise) obavlja dvostruku dužnost za Warner Bros. i DC kao glas Krypta i kao zvijezda filma Black Adam, no više o tome u nastavku. Dwayne Johnson pretvarao se da šalje unaprijed snimljenu videoporuku, ali zapravo je bio iza pozornice, ispred zelenog ekrana. U League of Super-Pets, Dwayne daje glas Kryptu, Supermanovom psu koji se mora udružiti s drugim kućnim superljubimcima kako bi spasio svog roditelja. Sudionici CinemaCona bili su počašćeni produženom najavom za film koja još nije dostupna široj publici.

Salem’s Lot – 9. rujna

James Won, redatelj filma Aquaman and the Lost Kingdom, producent je na velikom platnu adaptacije klasičnoga romana Stephena Kinga. Film je napisao i režirao Gary Dauberman, koji je također vodio adaptaciju filma It 2017. Sudionici CinemaCona prvi su vidjeli najavu, a James Won je govorio kako se cijeli tim trudi koristiti, što je više moguće, praktične vizualne efekte u ovoj uzbudljivoj priči o vampirima.

Don’t Worry Darling – 23. rujna

Redateljica filma Booksmart Olivia Wilde donosi psihološki triler koji pita što bi bilo potrebno da se osoba odrekne savršenoga života. Uz glumačku ekipu koja uključuje Florence Pugh (Black Widow, Hawkeye), Harryja Stylesa (Eternals, Dunkirk), Chrisa Pinea (Star Trek) i Gemmu Chan (Eternals), Olivia Wilde opisala je film kao ostvarenje sna. Podijelila je da se 18 studija natjecalo za projekt, ali je odabrala Warner Bros jer su bili predani njenoj viziji. Sudionici su bili počašćeni premijerom najave.

Black Adam – 21. listopada

Uz promociju Dwaynea Johnsona za League of Super-Pets, glumac je podijelio svoje uzbuđenje zbog svoje uloge u filmu Black Adam. Johnson je proveo desetljeće pokušavajući snimiti film, koji je u koprodukciji njegove tvrtke Seven Bucks Productions. Podijelio je da mu je omiljeni glumac Clint Eastwood i da je ovaj lik poput prljavoga Harryja iz DC Universe. Na pozornici su mu se pridružili i Noah Centineo (The Fosters) i Quintessa Swindell kako bi premijerno pokazali prvu službenu najavu. No sama najava nije bilo jedino iznenađenje koje su glumci pripremili za publiku. Dwayne Johnson je također tražio sudjelovanje publike, a svi prisutni su bili upućeni da viču. Zvuk će biti stavljen u finale filma puno akcije.

Shazam! Fury of the Gods – 12. prosinca

Zvijezde Zachary Levi (Tangled), Asher Angel (Andi Mack), Jack Dylan Grazer (Luca) i Helen Mirren (The Nutcracker and the Four Realms) predstavili su prvu snimku nastavka na film Shazam!. Zachary Levi je rekao da je bio uzbuđen što će igrati lik u prvome filmu, a činjenica da je dobio nastavak čini ga iznimno sretnim. Helen Mirren u filmu glumi negativku i rekla je da joj je bilo jako zabavno raditi s dečkima. Junaci se približavaju fakultetu i bore se s time što žele raditi sa svojim životom, a uz sve to moraju paziti i na svoje moći.

Aquaman and the Lost Kingdom – 17. ožujka 2023.

Redatelj James Wan govorio je o nekim od inovacija vizualnih efekata u nastavku uključujući i novu vrstu tehnologije snimanja izvedbe koja je više oslobađajuća za glumce, također se može primijeniti na kompjuterski generiranu verziju njih samih za mnoge podvodne sekvence. Jason Momoa snimio je videoporuku za sudionike, te su prikazani neki od prvih kadrova iz filma, od kojih mnogi još nisu imali finalizirane vizualne efekte.

The Flash – 23. lipnja 2023.

Prikazane su prve snimke iz prvog samostalnog filma lika, koji predstavlja prvi DC film koji se grana u svoj multiverzum. Najvažnija stvar bila je pojava Michaela Keatona u ulozi Batmana.

Wonka – 15. prosinca 2023.

Glazbeni prequel filma Willy Wonka and the Chocolate Factory upravo je završio produkciju, no posjetitelji CinemaCona prvi su vidjeli prvi snimak iz filma u kojem Timothée Chalamet glumi u naslovnoj ulozi. Montaža je bila postavljena na pjesmu koju je izveo Keegan-Michael Key o tome koliko je Wonkina čokolada nevjerojatna. Među isječcima, vidjeli smo mladoga Wonka kako komunicira s likom narančaste kože (vjerojatno Oompa Loompa) i kakon nalazi poruku (izgleda od njegove majke) napisanu na zlatnom komadu folije, isporučenoj u njegovoj vlastitoj čokoladi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here