Universal studio najavio nove projekte na CinemaCon 2022

S više od 25 filmova predviđenih za prikazivanje ove godine, Universal Studios je puno upakirao u svoju CinemaCon prezentaciju. Početna prezentacija uključivala je nove najave i snimke, od kojih su neki bili ekskluzivni za sudionike konvencije. Na događaj prvenstveno za filmske tvrtke, studio je također doveo menadžere iz kinodvorana diljem Sjeverne Amerike kako bi predstavili svaki film zajedno sa zvijezdom i/ili redateljem. U nastavku smo istaknuli najočekivanije filmove studija.

Downton Abbey: A New Era – 28. travnja

Iako će obožavatelji iz Sjeverne Amerike morati malo pričekati, europski obožavatelji nastavak ove popularne serije već sada mogu pogledati u kinima. Glumačka ekipa predstavila je ekskluzivnu najavu na CinemaCon kroz unaprijed snimljenu videoporuku. Kućanstvo Crawley ovoga puta otkriva prošlost Lady Grantham (Maggie Smith) na jugu Francuske.

Jurassic World: Dominion – 10. lipnja

Jeff Goldblum i Bryce Dallas Howard svratili su na CinemaCon kako bi podijelili svoje uzbuđenje zbog završetka trilogije Jurski svijet, koja se sada sastoji i od izvorne glumačke ekipe filma Jurski park. Goldblum je otkrio da njegova dva sina tek trebaju pogledati film u kinu i da će im ovo biti prvo takvo iskustvo. Bryce Dallas Howard otkrila je da se, kada je prvi put vidjela Jurski park u dobi od 12 godina, zaljubila u Jeffa Goldbluma kao Iana Malcolma. Glumci su sa sobom donijeli i malo dužu najavu od već viđene.

Minions: The Rise of Gru – 1. srpnja

Steve Carell (glas Grua) predstavio je sljedeći nastavak Despicable Me serijala. Pričao je o tome što ga je privuklo samome serijalu kao i o inspiraciji za glas lika Gru. Kao što i sam naslov filma kaže, novi nastavak serijala prikazat će nam Grua kao dijete koji pokušava postati zlikovac. The Rise of Gru u kina dolazi početkom srpnja.

Nope – 22. srpnja

Treći film redatelja i scenarista Jordana Peelea, Nope, držan je u velikoj tajnosti. Peele je zamolio sudionike da ne govore o snimci koja je podijeljena, ali je objasnio odakle crpi inspiraciju za svoje naslove. Voli zajednički aspekt odlaska u kino, jer kaže da je zabavnije gledati film s publikom nego gledati sam. Kada su u pitanju strašni filmovi, voli reakcije ljudi. S filmom Get Out želio je da ljudi to rutinski viču na ekran. S filmom Nope cilj je isti. A za svakoga tko pokušava nagađati o čemu se radi u filmu, znajte da Jordan Peele voli sve razgovore koji okružuju njegov sljedeći film.

Halloween Ends – 14. listopada

Jamie Lee Curtis opisala je svoje Laurie Strode putovanje kao “vožnja moga života”, putovanje koje je započela u dobi od 19 godina 1978. Trebale su joj godine da shvati zašto su lik i žanr horor filma tako popularni, dijeleći da je Lori postala uzor ženama s vlastitom verzijom strašila. “Horor nam omogućuje da se suočimo s onim što ne možemo kontrolirati”, objasnila je dok se zahvalila Johnu Carpenteru i Debri Hill, koji su stvorili popularni horor serijal. Ovo će biti Curtisovo posljednje suočavanje s Mikeom Myersom. U šali govoreći “mama je umorna” prije nego što je predstavila prvi pogled na film.

Ticket to Paradise – 21. listopada

Zvijezde filma Oceans 11 George Clooney i Julia Robert ponovno se ujedinjuju na velikome zaslonu. Ovoga puta radi se o romantičnoj komediji gdje zvijezde glume razvedeni par koji su ponovno zajedno na odmoru kako bi spriječili udaju svoje kćeri.

Puss in Boots: The Last Wish – 21. prosinca

Mačak u čizmama vratio se u svome drugome samostalnome filmu. Guillén daje glas psu po imenu Perro koji se pridružuje avanturi titularne mačke. Nakon što je potrošio osam od svojih devet života, Puss prelazi u mačji ekvivalent doma za umirovljenike, uselivši se kod starije mačke. Ali kada Zlatokosa dođe na vrata tražeći njega, on i Perro kreću u novu avanturu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here