Stiže Predator Prey – peti nastavak popularnoga serijala

Prey je nadolazeći znanstveno-fantastični akcijski film redatelja Dana Trachtenberga. To je peti dio u Predator serijalu. Bit će prequel drugim filmovima i prikazat će Predatora i njegovo prvo putovanje na Zemlju. Film će biti objavljen na Huluu 2022.

Prey je peti dio serijala Predator. Serijal je započet veličanstveno mišićavim akcijskim filmom iz 1987. s Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi. Film se usredotočuje na naprednu vanzemaljsku rasu zvanu Predatori koji traže najbolji plijen u galaksiji. Uz Predator 2 (1990.), Predators (2010.) i The Predator (2018.), pokrenut je medijski serijal koji obuhvaća stripove kao i filmove Alien vs Predator u kojima se Predator suočava s čudovištima iz filma Alien Ridleya Scotta.

Predator Prey Tehix 1
IZVOR: Collider (collider.com)

RADNJA

Nadolazeći prequel Prey vratit će legendarno znanstveno-fantastično čudovište u 1719., a predsjednik 20th Century Studija Steve Abell opisuje projekt kao jedno od nekoliko studijskih “velikih kreativnih zamaha”. Amber Midthunder glumit će Comanche ženu koja se protivi rodnim normama i tradicijama kako bi postala ratnica, dovodeći je u sukob s jednim od najpoznatijih kinematografskih čudovišta.

Naru, snažna i hrabra mlada Indijanka žudi dokazati svoju vrijednost kao ratnica – suočavajući se sa zloglasnim filmskim čudovištem u novom lovu

GLUMAČKA POSTAVA

Popis glumaca obavijen je velom tajne i do sada je objavljeno vrlo malo. Znamo da će Amber Midthunder igrati glavnu ulogu Kee/Naru. Najpoznatija je po ulogama u televizijskim serijama Legion i Roswell. Vjerujemo da će Stefany Mathias igrati ulogu Aruke, majke Kee/Narua i Taabea. Dakota Beavers i Dane Diliegro također glume.

Predator Prey Tehix 3
IZVOR: IMDb (imdb.com)

Zasada ne znamo hoćemo li Prey gledati u kinima, no film će biti dostupan na Huluu u ljeto 2022.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here