Rowan Atkinson se vraća u Man vs Bee

Rowan Atkinson se vraća u svijet fizičke komedije s Netflixovom serijom Man vs Bee.

Rowan Atkinson je poznato lice milijunima gledatelja diljem svijeta zahvaljujući međunarodnom uspjehu lika gospodina Beana. Man vs Bee je kreirao sam Atkinson uz pomoć Willa Daviesa s kojim je prethodno surađivao na filmskome serijalu Johnny English.

Rowan Atkinson Man Vs Bee Tehix 2
IZVOR: Netflix (netflix.com)

Glumačka postava

Od početka se zna da će sam Atkinson predvoditi glumačku postavu serije. Uz njega pojavljuju se i zvijezda filma Crazy Rich Asians Jing Lusi koja igra ulogu Nine, vlasnice vile čiji dom čuva lik Rowana Atkinsona. Julian Rhind-Tutt (The Witcher) igra Nininoga muža Christiana. Greg McHugh (Fresh Meat) glumi vrtlara, a India Fowler (White Lines) glumi lik po imenu Maddy. Claudie Blakley (Manhunt) glumi Trevorovu bivšu suprugu i Tom Basden (After Life) policajca.

Rowan Atkinson Man Vs Bee Tehix 4
IZVOR: IMDb (imdb.com)

Radnja

Netflix je u izjavi iznio premisu: “Slavni glumac i komičar Rowan Atkinson igra novi lik u ovoj buntovnoj komediji. Čovjek se nađe u ratu s pčelom dok čuva luksuznu vilu. Tko će pobijediti i kolika će biti nepopravljiva šteta učinjena u tom procesu?” Serija je jedna od nekoliko koje Netflix snima u Velikoj Britaniji nakon što je streaming div osnovao britanski tim za razvoj produkcije u zemlji.

„Postavljanje tima u potpunosti sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu uvijek se odnosilo na to da se bolje povežemo s fantastičnim kreatorima programa koje imamo ovdje — da se piscima, producentima, redateljima i glumcima pruži prostor koji se osjeća lokalno, prijateljski i poznato, ali također da se pruži talentima prilika za snimanje emisija koje će utjecati na globalnoj razini.”

kaže Anne Mensah, potpredsjednica za sadržaj u Netflixu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here