PRVI PUT U OSIJEKU: GAMING TURNIR SA 76 IGRAČA

Drugi po redu Reroot Gaming All Star Weekend je pred nama. Najveći live gaming event u Hrvatskoj u protekle dvije godine se održava u Osijeku od 29.04. do 01.05.2022. Cijeli event je u organizaciji Reroot Agencije. Ovaj puta će Osijek ugostiti 76 igrača videoigre Call of Duty: Warzone te 10 igrača Counter-Strike: Global Offensive, koji će uživati u natjecanju i dobroj zabavi. Igrači dolaze iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine te Srbije. S obzirom na interes i brojnost igrača, event će se održati u sportskoj dvorani, koja će za potrebe ALL STARWEEKENDA biti pretvorena u pravu gejmersku arenu.

Prvi dan će biti izvlačenje igrača, prijave, fotografiranje te druženje. Drugi dan rezerviran je za igranje turnira, a za treći dan je predviđen roštilj i druženje. Cijeli događaj će se održati u dvorani Sport house, a za sve sudionike osigurali smo hranu i smještaj u Hotelu Osijek.

Osim natjecanja u različitim modovima Warzonea, igrači će imati i prostor gdje će u opuštenijem modu moći provesti slobodno vrijeme i međusobno se družiti. Uz natjecatelje u goste nam dolaze i vodeći hrvatski gaming influenceri. Nešto detalja za sada ne otkrivamo i čuvamo ih za sam događaj, koji ćete moći pratiti na liveprijenosu. Do tada pratite RRG na streaming platformi Trovo i svim društvenim mrežama!

Antonio Grgurić
Antonio Grgurićhttp://www.tehix.hr
Ljubitelj RPG igara i GTA serijala. Veliki zaljubljenik u hardver!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here