Procurio gameplay Ubisoftove igre Skull & Bones

Ubisoftova gusarska igra Skull & Bones koja se dugo razvijala uvelike je procurila. Gameplay video je izašao iz tehničkog testa.

Video počinje postavljanjem fokusa igre – postati najzloglasniji gusar na morima tijekom zlatnoga doba piratstva. Igrači mogu iskrcati svoj brod na mjestu zvanom Saint-Anne gdje mogu izrađivati nove brodove i opremu, prikupljati namirnice, sklapati ugovore i družiti se s drugim ljudskim igračima.

Skull & Bones Tehix 1
IZVOR: Ubisoft

Video također otkriva da će se reputacija igrača pratiti kroz ljestvicu “zloglasnosti” koja može rasti sklapanjem ugovora s nagradama za uspjeh i kaznama za nedostatke. Korisnici također mogu sudjelovati u svjetskim događajima i pljačkati škrinje s blagom kako bi stekli zloglasnost. Štoviše, video otkriva neke od mogućnosti stvaranja i prilagođavanja likova koje su dostupne igračima, kao i sustave koji pozivaju igrače da upravljaju zdravljem svog broda i moralom posade kada su na moru.

Ubisoft je naizgled reagirao na curenje dijeljenjem vlastitoga službenoga videa za Skull & Bones s natpisom “Drži oči na horizontu”. Izgleda da se Ubisoft sprema dati publici službenu objavu veoma uskoro.

Skull & Bones je bio u razvoju dugi niz godina i doživio je neke promjene. Ubisoft je 2020. potvrdio da prebacuje igru na “novu viziju” nakon što je izvješće tvrdilo da je projekt ponovno pokrenut. U svibnju 2021. Ubisoft je službeno odgodio Skull & Bones na svoju fiskalnu godinu 2022.-2023. koja traje od 1. travnja 2022. do 31. ožujka 2023.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here