Prince Of Persia: Sands Of Time Remake mijenja programere

Prince of Persia: The Sands of Time Remake je doživio veliku promjenu. Ubisoft je danas potvrdio da je razvoj prebačen na Ubisoft Montreal, izvorne tvorce Sands of Time serijala.

Prince Of Persia Tehix 2
IZVOR: Ubisoft

Ranije su Ubisoft Pune i Ubisoft Mumbai razvijali naslov. Programeri u Ubisoft Montrealu će “odvojiti vrijeme koje im je potrebno da se pregrupiraju u opsegu igre” u nastojanju da proizvedu “najbolje moguće iskustvo”. Što se tiče kada će se igra pokrenuti, Ubisoft je rekao da će debitirati “kada bude spremna”. Ne zna se hoće li se nova verzija igre raditi od početka ili će Ubisoft Montreal nastaviti raditi na onome što je već napravljeno.

Službeno otkriveno tijekom Ubisoft Forward događaja u rujnu 2020., početni predviđeni datum izlaska remakea Prince of Persia bio je siječanj 2021., no odgođen je na ožujak 2021. Dva mjeseca kasnije, Ubisoft je objavio da je igra odgođena na neodređeni datum u budućnosti kako bi se vizualni prikazi, borbe i novi sustav ciljanja mogli dodatno poboljšati za PC i konzole nove generacije.

U listopadu 2021. Ubisoft je najavio da će remake Sands of Time biti lansiran negdje 2022. ili 2023., ali nije poznato hoće li ova promjena u razvojnim timovima utjecati na predviđeni datum izlaska. Prince of Persia: The Sands of Time izvorno je objavljena za PS2, Xbox i GameCube još 2003. godine. Igra je u to vrijeme naišla na široko rasprostranjeno priznanje kritike i publike.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here