Predstavljen i treći mod u Battlefield 2042 zvan Battlefield Portal

Battlefield Portal radi DICE Los Angeles koji nam je donio ovaj zanimljiv mod. Dosta se ljudi slaže da je ovo najzanimljivija ideja od svih FPS igara, a ne samo od Battlefield serijala.

Battlefield portal će biti na neki načina alat u kojemu će igrači moći raditi svoje modove i playliste u predlošku starijih igara: Battlefield 1942, Battlefield:Bad Company 2 i Battlefield 3. Iz tih igara će se vratiti šest mapa a to su: Caspain i Noshahr Canals iz Battlefield 3, Battle of the Bulge i El Alamein iz Battlefield 1942 i Africa Harbor i Valparalso iz Battlefield: Bad Company 2. Reworkane su u engineu Battlefielda 2042, a biti će i još mapa koje će se dodavat.

Battlefield Portal

Igrači će raditi svoja vlastita pravila u kojima će moći odlučiti koja se od 40 oružja i vozila smiju koristiti i u kakvim kombinacijama. Tako će se moći raditi miksevi između oružja iz Drugog svjetskog rata i modernog doba.

Modove koje igrači naprave se svakako mogu podijeliti i igrati, a developeri će napraviti i svoje modove.

Nažalost Battlefield portal neće biti odmah dostupan na izlasku Battlefielda 2042 u 10. mjesecu, nego će se dodati nekad u budučnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here