Potvrđen nastavak igre Horizon Forbidden West

Ako ste igrali Horizon Forbidden West onda znate da priča ne završava s ovim nastavkom. Baš kao i na kraju Horizon Zero Dawn, Guerrilla Game je postavio temelje za još jednu igru u kojoj bi se moglo prikazati totalno uništenje Zemlje. Direktor igre je praktički potvrdio dolazak treće igre.

Kreativni direktor Horizon Forbidden West Mathijs de Jong rekao je da će narativne niti koje vidimo na kraju igre biti ispitane u nastavku. Neću vam kvariti što se događa u posljednjih nekoliko sati igre, ali dovoljno je reći da je Aloyina misija daleko od završene i čini se da je mnogo kompliciranija i zastrašujuća nego što smo očekivali kada smo prvi smo uzeli luk u Zero Dawn.

Priča o djevojci uhvaćenoj u plemenskom sukobu evoluirala je u znanstveno-fantastični misterij koji je stvarno kreativan, i to ne samo zbog svih različitih robotskih dinosaura s kojima se možete boriti i ukrotiti. Čak i da je priča druge igre bila zaključena, ne bi bilo veliko iznenađenje da Guerrilla Games planira treću igru serijala. Bio je to ogroman uspjeh za studio i Sony, sa Zero Dawn koji je u veljači prešao prag prodaje od 20 milijuna.

Iako je zapanjujuća prodaja Elden Ring igre donekle zasjenila Forbidden West, budući da je objavljen samo tjedan dana nakon Guerrilline igre, to mu dugoročno možda neće previše naštetiti. Uostalom, gotovo ista stvar se dogodila sa Zero Dawn i The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here