Jamie Foxx se vraća kao Electro

Jamie Foxx se vraća kao Electro u nadolazećem Marvel filmu Spider-Man 3 u kojem glavnoga junaka glumi Tom Holland. Foxx je bio jedan od zlikovaca u filmu The Amazing Spider-Man 2 u kojem je glavnoga junaka glumio Andrew Garfield. Sam film nije zadavoljio kritičare, ali obožavatelji su većinom bili zadovoljni. Znate kako kažu – o ukusima se ne raspravlja. No, izgleda da je Marvel i više nego zadovoljan s Foxxovom izvedbom. Naime, Electro se vraća u novome Spider-Man serijalu.

Jamie Foxx Tehix 2
IZVOR: IMDb (imdb.com)

Electro nije prvi lik iz prošlih Spider-Man filmova koji se vraća u novome serijalu. Ako se sjećate, J.K. Simmons se pojavio kao J. Jonah Jameson na kraju filma Spider-Man Far From Home. Hoće li Foxx glumiti „istoga“ Electra ili će Marvel poništiti povijest lika, to nam još ostaje za vidjeti. Ako će se Electrova priča nastaviti, to znači da je Marvel spreman ujediniti prošle zaplete filmova s novima, ako je to njihov plan onda nam samo jedna riječ pada na pamet – multiverse. Drugi Dr. Strange film u samome nazivu ima tu riječ što nam također govori da je gotovo sigurno da će Marvel ujediniti ne samo prošle filmove, već i serije u jedan zajednički filmski svijet. Nadamo se da ćemo u bliskoj budućnosti vidjeti Spider-Man film s Tobey Maguireom, Andrew Garfieldom i Tom Hollandom.

IZVOR: DeviantArt (deviantart.com)

Kao što i sami znate, MCU je na velike zaslone predstavio pet od šest (Vulture, Mysterio, Scorpion, Shocker i Electro) zlikovaca koji se u stripovima ujedine u grupu zvanu The Sinister Six. Stoga je vrlo  vjerojatno da Marvel ima u planu napraviti i film koji će nam prikazati nastanak te zloglasne skupine. Jamie Foxx je na svome Instagram profilu objavio sliku koju možete vidjeti ispod. U toj objavi potvrđuje svoj dolazak u MCU kao i činjenicu da neće biti plave boje kao u prijašnjem filmu. Na slici vidimo i tri glumca koja su glumili Spidermana što nam još više potvrđuje pretpostavku da će Marvel ujediniti Spider-Man filmove.

Jamie Foxx Instagram Tehix 2
IZVOR: Instagram (@iamjamiefoxx)

Spider-Man 3 bi trebao započeti sa snimanjem u Atlanti ove jeseni. Jon Watts se vraća kao redatelj, a od glumaca Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon i Tony Revolori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here